Seuraava Kauppojen yö on perjantaina 17.9.2021

Silloin kaupungin keskusta on taas täynnä touhua ja tohinaa ja kaupat ovat auki klo 22 asti! Itse pidän tapahtuman tunnelmasta ja jopa tyhjän parkkiruudun etsiminen keskustassa on outoudessaan hohdokasta. Ihmiset ovat hyväntuulisia ja ilmassa on selvää markkinatunnelmaa. Siinä onkin tämän tapahtuman ydin mielestäni, tapahtuman ajan Kauhajoki todella tuntuu kokoistaan suuremmalta.

Kauppiaiden ja kaupungin yhteistyössä on voimaa

Kauppojen Yö on Kauhajoen kauppiasverkoston ja kaupungin elinkeinopalveluiden yhdessä organisoima tapahtuma. Minusta tapahtuman järjestämisessä on ihana olla mukana. Meidän kauppiaat ovat innostuneita ja heillä on paljon hyviä suunnitelmia tapahtuman kehittämiseksi. Tässä on sitä kuuluisaa tekemisen meininkiä! Tapahtuma on tärkeä myös kaupungille, sillä se tuo meiltä löytyviä monipuolisia palveluita ja yrityksiä esille hienolla tavalla, niin omille paikkauntalaisille kuin myös ulkopaikkauntalaisille. Tapahtumaan tuleekin vierailijoita runsaasti Kauhajoen lisäksi naapurikunnista, rannikolta ja naapurikuntien naapureista! Noin kuukautta ennen tapahtumaa asennettavista tienvarsikylteistä on tullut paljon hyvää palautetta ja ne todella huomataan!

Kuvassa: Marko Loukko, Niina Nummijoki, Juji Loukko, Anssi Hautamäki, Carita Latikka, Jarno Laurila ja Tommi Laitakari.

Mitä uutta tänä vuonna?

Suuren suosion saanut kaupunkijuna, joka tunnetaan myös nimellä lilliputtijuna, tekee paluun tapahtumaan. Kaupat ovat auki klo 22 asti ja juna kiertää keskustassa koko illan. Kahvilat, ravintolat ja katukeittiöt ovat myös hyvin mukana tapahtumassa ja pitävät nälän loitolla. Kaupungilla on oma infoteltta, jossa voit tavata mm. kaupunginjohtajan ja muita kaupungin edustajia. Ilta huipentuu noin klo 22 järjestettävään ilotulitukseen.

Kauppojen yön tapahtumista, tarjouksista ja tempauksista löytyy lisää ajankohtaista tietoa tapahtuman somekanavilta (Fb ja IG), jotka kannattaakin ottaa seurantaan. Tuttuun tapaan Kauppojen yö -liitelehti ilmestyy Suupohjan seudun välissä tapahtumaviikolla! Sieltä löydät kootusti mukana olevien yritysten tarjoukset, arvonnat ja tapahtumat!

Turvallisuus edellä

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä tarkasti. Jokainen yrittäjä panostaa turvallisuuteen, jotta kaupoille on turvallista tulla. Liikkeet ovat auki pidempään, joka pienentää ruuhkaa ja ostoksilla voi näin käydä väljemmin. Myös ilotulituksen katsominen on turvallista, koska sen vuoksi ei tarvitse kokoontua yhteen paikkaan, vaan katsoa voi laajalta alueelta ulkona. Olemme myös varautuneet muutoksiin ohjelmassa, koronan näin vaatiessa. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme tapahtuman facebook-sivuilla. Toivotaan kuitenkin parasta ja noudatetaan turvallisuusohjeita. Maskinkäyttö on erittäin suositeltavaa.

Tervetuloa ostoksille, herkuttelemaan ja tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja! 

Carita Latikka
Elinkeinoasiamies
Kauhajoen kaupunki