Kulttuuriviikko KRIUHNAASU 23.-30.5.2021

Tervehdys kulttuuripalveluista!
Tämän kevään kulttuuriviikon ohjelma alkaa vähitellen olemaan kasassa ja Kriuhnaasu-viikon kokonaisuus on jälleen ihastuttavan runsas, ajan haasteista huolimatta. Viikon kulttuurianti tuo mukanaan musiikkia, laulua, kansantanssia, taidetyöpajan, luentosarjat, kirjailijavieraan, runo-/tarinakilpailun, musiikkiyllätyksiä, itte-työpajan, bändikonsertin, lausujat, Panula-opiston päätöskonsertin, satutuokiot, taidenäyttelyn sekä Eduskuntamuseon ja Kotitalousopiston näyttelyiden esittelyt. Lähes kaikki esitykset toteutetaan suorana lähetyksenä livestriimauksen kautta.

Jos teillä on ystäviä, joilla ei ole mahdollisuutta katsoa kulttuuriviikon ohjelmia netin kautta, niin mitenpä olisi pienet kahvikutsut? Kenties voit kutsua ystävääsi kylään katsomaan yhdessä Kriuhnaasu-ohjelmia!

Seuraa www.kriuhnaasu.fi –sivuja, josta ohjelma-aikataulu selviävät tarkemmin. Sivuille tulee myös linkki kulttuuriviikon lähetyksiin. Tällä hetkellä emme tiedä tarkkoja kokoontumisrajoituksia toukokuun viimeisen viikon osalta, joten varsinaisia yleisötapahtumia ei pystytä vielä tässä vaiheessa järjestämään.

Ystävää voi kevään tullen ilahduttaa kulttuurin merkeissä myös Iloisella Musiikkiyllätyksellä. Kulttuuripalvelut arpoo kaikkien sähköpostilla arvontaan osallistuneiden kesken 15 musiikkiesitystä. Ilmoittaudu toki mukaan ja onnea matkaan!

Linnunlaulun mukana kevät tuo tullessaan myös runomielen. Voit valjastaa omasi runoilemaan ja tarinoimaan jokimaisemissa osallistumalla Kulttuuripalveluiden järjestämään runo- /tarinakilpailuun Bertan sillasta. Osuvin teksti palkitaan 50 € lahjakortilla ja julkaistaan kulttuuriviikolla 30.5., jolloin luetaan myös muita lähetettyjä runoja ja tarinoita. Bertan silta sijaitsee jokirantapuistossa, nuorisotalon takana.

Toivotaan, että heinäkuulla tilanne on jo niin hyvä, että Hämes-Havunen Soi taas tiistai-iltaisin!

Mukavaa kevääntuloa,
Sirpa Autio
viestintä- ja kulttuurikoordinaattori