Kotona Kauhajoella – Tonttikampanja käynnissä!

Tämä teksti on muistutus kaikille rakentamista suunnitteleville, että Kauhajoen kaupungin tonttikampanja on käynnissä 15.12.2021 saakka. Kodinpaikkoja on mennyt hyvin kaupaksi, mutta vielä on upeita tontteja myynnissä todella edulliseen hintaan. Säästö on parhaimmillaan tuhansista euroista kymmeniin tuhansiin euroihin normaali hintoihin nähden, sillä AO-tonttien hinta on vain 150 € ja AP-tonttien hinta 350 €. Lisäksi tulee maksettavaksi vain kaupan kulut sekä lohkomismaksut.

Korona rajoitteiden vuoksi, emme voi järjestää tonttien joukkoesittelyjä, mutta ottamalla yhteyttä allekirjoittaneeseen tai teknisen osaston asuntosihteeri Leena Rantaan, sovitellaan koronaturvallinen esittelykierros kiinnostusta herättäneille tonteille.

Uudistetuilta kaupungin kotisivuilta löytyy hyvin tietoa kaupungin toiminnasta, kouluista ja päiväkodeista, harrastusmahdollisuuksista sekä asumisesta ja elämisestä. Siellä voi tutustua lähemmin myös tonttitarjontaan ja etsiä sieltä se itselle tai omalle perheelle sopivin unelmien rakennuspaikka. Kauhajoella on panostettu viime vuosina paljon niin julkisten kuin kaupallistenkin palveluiden kehittämiseen rakentamalla uutta ja korjaamalla vanhaa. Myös liikenneyhteyksistä ja asuinympäristöjen viihtyisyydestä huolehditaan hyvin ja uusia merkittäviä investointeja viihtyvyyteen ja turvallisuuteen tehdään joka vuosi.

Kaikki kampanjatontit, kaupan ehdot sekä lisätiedot löytyvät: https://kauhajoki.fi/asuminen-ja-rakentaminen/vapaat-tontit/kampanjatontit/

Kauhajoen rakennusvalvonnasta saa rakentamista suunnitteleva asiantuntevaa palvelua. Sähköinen asiointi Lupapisteen kautta on myös mahdollista ja sen kautta voi hakea rakentamisessa tarvittavia lupia kuten rakennus- ja toimenpidelupia sekä hoitaa erilaiset ilmoitusmenettelyt. Palvelussa on myös mahdollista esittää kysymyksiä ja pyytää neuvoja asiantuntijoiltamme koko lupaprosessin ajan. Tutustu Lupapisteeseen: https://www.lupapiste.fi/

Näyttää myös siltä, että tulevasta kesästä ja vuodesta on tulossa edellisvuosia vilkkaampi rakentamisen vuosi. Useampia hankkeita on lähdössä liikkeelle ja kaupungin investointibudjettikin on n. 8 miljoonaa euroa! Teollisuustonttien valikoima ja tarjonta on Kauhajoella monipuolinen. Uuden kaukolämpölaitoksen ympäristössä Lellavan alueella on kaavoitettu uusia rakennuspaikkoja teollisuuden tarpeisiin. Kaupungilla on myös hyvin monipuolinen valikoima rivitalo- ja kerrostalotontteja.

Rakentavasti kohti kesää ja yhteydenottoja odotellen!

Harri Virtanen
tekninen johtaja