Kotikulttuuria

Koti kullan kallis! Kevääseen heräilee pihamaat ja mieli on mielin kielin, aurinko läikehtii. Meillä kaikilla tuntuu nyt olevan aikaa johonkin uuteen ja tämä aika on kenties erilaista, kuin mihin olemme tottuneet. Kuin normaalista arjestamme irti leikattua, kotiarkea. Kerrankin on aikaa katsella ja kuunnella, on aikaa olla kotosalla. Outoa aikaa jollekin hiljaiselle, pinnan alla hymyilevälle, kiireisen arjen keskellä unohtuneelle. Aikaa sille, jolle liian usein ei jää aikaa. Aikaa myös kotona lymyävälle kulttuurille!

Millaista kotikulttuuria sinun kotonasi on? Miten sinä värität päiväsi? Onko joku väittänyt, että kotona olisi tylsää?

Tervetuloa mukaan kulttuuritoimen Kotikulttuuri-rastille!

Jaa oma kotoisa kulttuurimuotosi toimittamalla se kuvana tai videona kulttuuritoimen sähköpostiin sirpa.autio(at)kauhajoki.fi 30.4. klo 14.00 mennessä haluamallasi nimimerkillä.  Jaamme tulleet taltioinnit Kauhajoen kulttuuripalveluiden facebook  -sivuilla  www.facebook.com/kauhajoen.kulttuuri/ 

Osallistujien kesken arvotaan kaksi 25 € lahjakortti Valkoiseen Puuhun ja Ojalan Pakariin. Arvonnan järjestävät Kauhajoen kaupungin kulttuuripalvelut. Facebook ei ole osallisena arvonnassa.

Kotikulttuuripuuhasi voit valita tästä tai keksiä itse oman!

Palapelin tekoa, lautapelin pelaamista, lukemista, satutuokiota, piirtämistä, kirjoittamista, maalaamista, rullaluistelua, valokuvausta, soittamista, puhelimella soittamista, runonlausuntaa, tanssimista, laulamista, nukketeatteria, kotiteatteria, tulevan kesän kukkapenkin mielikuvaihastelua, taiteellista tiskausta, keksien koristelua, muodokasta pensaan leikkausta, hämyisen kynttilähetken ihastelua, takkatulen äärellä oloa, elokuvaklassikon katselua, koiran kampaamoa, nallejen teekutsujen järjestämistä, kesäkukkien kylvöä, radion tai äänikirjan kuuntelua, sukankudontaa, lelun tekoa, kesämekon ompelua, veistoa. Kotikulttuuri kullan kallis, mukavia puuhahetkiä sen parissa!

Innolla kuvianne ja videoitanne odottaen,
Sirpa Autio
viestintä- ja kulttuurikoordinaattori
Kauhajoen kaupungin kulttuuripalvelut