Arkihuolesi kaikki heitä…

Kuusi päivää jouluun on, laskin aivan itse. Lahjat hankkimatta, kuusi kaatamatta, kinkku varaamatta ja huusholli hyrskyn myrskyn? Ei hätää. Joulu tulee joka vuosi. Se mikä jää tänä vuonna tekemättä, ei enää ole perinne ja voit aivan huoletta jättää sen ensi vuonnakin hoitamatta. Itselleni tuo perinteen katkaisu koski tänä vuonna joulukortteja.

Kauhajoen kaupunki tarjoaa vielä ihan joulunkin alla stressinlievitykseen hyviä keinoja. Keskiviikkoaamuna voi esimerkiksi uida joulustressiä karkuun Virkussa kynttiläuintien merkeissä klo 7-10. Uimala on auki normaalisti aina sunnuntaihin 22.12 saakka. Kirjastossa on tarjolla lukemista, kun päätät kääriytyä peiton uumeniin ja uppoutua kirjoihin stressaamisen sijasta. Kirjastoon pääset vielä aatonaattonakin. Jotkut rentoutuvat parhaiten raittiissa ilmassa ja siihen tarjoilemme Sotkan ulkoilumaastoja tai miksei vaikkapa pientä makkaranpaistoretkeä Kauhanevalle tai Katikankanjoniin. Harmillisesti sään herra ei ole meitä suosinut luistelu, hiihto ja pulkkailukeleillä, ainakaan vielä, muttei anneta sen haitata.

Ensi vuosi on Kauhajoella elinvoiman kehittämisen ja hyvinvoinnin edistämisen vuosi. Odotamme uutta vuotta jo innolla! Sitä ennen kuitenkin rauhoitutaan Joulun viettoon. Älä turhaan stressaa, tee sitä mistä pidät, on se sitten sohvailua, hikiliikuntaa tai ystävien tapaamista. Nautitaan kynttilänvalosta ja Joulun sanomasta!

Rauhallista Joulua ja Onnea Vuodelle 2020!

Linda
kaupunginjohtaja