Terveiset Kolmenraitin koululta!

Kolmenraitin koululla on syksyn aikana tapahtunut paljon.

Syksyn aikana on ollut jo kolmet kimppasynttärit. Kimppasynttäreillä on ollut hyviä esityksiä niin oppilaiden kuin opettajien toimesta.

Syyskuun puolivälissä vietimme kolme MOK- päivää eli monialaisten oppimiskokonaisuuksien päivää Ikkeläjärvellä. Tutustuimme maatalouteen, eläintenhoitoon, kalastukseen, perunannostoon sekä itse kylään.

Kerran kuukaudessa keskiviikkoisin olemme viettäneet liikunta-aamupäivää Koulukeskuksen ja Aron koulun liikuntasaleissa, painisalilla ja tennishallilla.

Syksyn aikana koulultamme on osallistunut paljon oppilaita yleisurheilu-, suunnistus- ja uimakisoihin. Lisäksi 3.-6. luokat osallistuivat salibandyturnaukseen. Kisoista on tullut lukuisia mitaleja koulumme oppilaille.

Kodin ja koulun päivässä 27.9. moni sukulainen pääsi tutustumaan nykyajan koulunkäyntiin. Väkeä riitti hyvin koko päivän ajaksi.

Koulun oppilaskunta järjesti koululla lokakuun lopussa Halloween- juhlan. Juhlassa nähtiin mitä eriskummallisimpia asuja. Lisäksi koulun tiloihin oli rakennettu kauhukammio, erilaisia pajoja ja juhlan kruunasi nyyttärit.

Lasten oikeuksien päivänä kotiryhmät tekivät kaikkea kivaa yhdessä kuten katsoivat elokuvia, leipoivat pipareita ja leikkivät yhdessä.

Loppusyksyn lumisateiden jäljiltä koulun pihalle valmistui välittömästi erilaisia lumiukkoja, -hevosia ja monia muita hienoja rakennelmia.

Kouluumme on pian tulossa uusi lisäosa, joten saamme luultavasti luokkakäytössä olevan liikuntasalin takaisin oikeaan käyttöön.

Hyvää joulua kaikille!

Toivottaa Kolmenraitin koulun oppilaat ja henkilökunta.


Välipala-mix valinnaisen satoa

 


0.-2. luokkalaisten peikot metsässä


0.-1. luokkalaisten itsenäisyyspäivätyöt